Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων του ιστολογίου χωρίς την έγγραφη άδεια του διαχειριστή

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΔΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ 1.200 ΒΥΤΙΟΦΟΡΕΩΝ Η ΧΩΡΑ! ΡΗΜΑΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ - ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


"Τα όρια μεταξύ της Δημοκρατίας και της ασυδοσίας είναι δυσδιάκριτα"
(Ζαν Ζακ Ρουσώ)



Ως πότε συντεχνιακές λογικές μειοψηφιών θα επιβάλλουν τις θέσεις τους στην κοινωνία, καταπατώντας τα Συνταγματικά δικαιώματα της πλειοψηφίας των πολιτών;
Να μπει τώρα τέλος στην αυθαιρεσία των εργατοπατερικών συνδικαλιστικών ενώσεων που δρουν υπογείως και εναντίον των πραγματικών συμφερόντων των εργαζομένων, ακολουθώντας πολιτικές γραμμές όξυνσης υπαγορευόμενες από κέντρα που μάχονται εναντίον της προόδου της χώρας, υπονομεύοντας κάθε εθνική, πολιτική και κοινωνική προσπάθεια που αποβλέπει στην συλλογική προκοπή.

Οι βυτιοφορείς είχαν μάθει να αισχροκερδούν πετυχαίνοντας το απόλυτο υπερκέρδος σε βάρος του κράτους και της τσέπης του απλού πολίτη. Τα καμάρια αυτά με το νταϊλίκι τους επιμένουν στις απαράδεκτες θέσεις τριτοκοσμικού τύπου να αποκομίζουν τεράστια ταμειακά κέρδη, τριπλάσια και τετραπλάσια των αντίστοιχων συναδέλφων τους στην Ευρώπη, εκτοξεύοντας τις τιμές των προϊόντων της αγοράς! Οι "επαγγελματίες" λοιπόν αυτοί δρουν περισσότερο σαν λόμπυ κερδοσκόπων παρά σαν εργαζόμενοι, αποδίδοντας τα ελάχιστα των κερδών τους σαν φόρους στο κράτος και ανεβάζοντας συνεχώς τις τιμές των διακινήσεων των προιόντων, όπως αποκάλυψε με στοιχεία το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA (27/7). Άρα, λοιπόν, μην επικεντρώνουμε όλα μας τα πυρά στη μείωση των μισθών και στην αύξηση του ΦΠΑ και ας ψάξουμε όλοι μας να δούμε ποιοι πραγματικά ευθύνονται για την ακρίβεια στην αγορά και ποιες παράγκες βρίσκονται πίσω από τις μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των αγαθών μόνο μέσα στον τελευταίο χρόνο.

Ευθύνη λοιπόν της πολιτείας και της Κυβέρνησης είναι να εντοπίσει και να απομονώσει τα διάφορα "τσακάλια" της ρεμούλας που κατευθύνουν τα κέντρα κερδοσκοπίας, απαλλάσοντας την χώρα και τους πολίτες από τις βρωμερές βδέλλες που τους πίνουν καθημερινά το αίμα!


1) Να κηρυχθεί τώρα η απεργία των βυτιοφορέων ως "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ"

2) Να επιστρατευτούν οι φορτηγατζήδες που απεργούν και υπονομεύουν την εθνική
οικονομία και το εθνικό κεφάλαιο του τουρισμού!

3) Να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες της ομοσπονδίας μεταφορών για καθυστερήσεις στον ανεφοδιασμό της αγοράς που προκάλεσαν οικονομική καταστροφή σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχιακές μονάδες και εταιρείες πολιτικών και εμπορικών μεταφορών.

4) Να αποδεσμευτούν αμέσως οι υπό κατάληψη χώροι αποθήκευσης καυσίμων με επέμβαση της αστυνομίας, καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και την υγεία των πολιτών από τον μη ανεφοδιασμό των ασθενοφόρων, των περιπολικών και των πυροσβεστικών οχημάτων με καύσιμα.

5) Να συλληφθούν οι συνδικαλιστές που παρανόμως καταλαμβάνουν δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, εμποδίζοντας τους συναδέλφους τους που θέλουν να εργαστούν και τις εταιρείες που με δικά τους οχήματα επιθυμούν να εφοδιάσουν με καύσιμα την αγορά.

6) Να κινηθούν νομικά εναντίον της ομοσπονδίας μεταφορών όσοι πολίτες ματαίωσαν τις διακοπές τους χάνοντας χρήματα από αγορές εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων κ.ά. και ζημιώθηκαν οικονομικά, ζητώντας να τους επιστραφούν τα χρήματα με αγωγές προς την ομοσπονδία.